We aRe Spin Dye presenterar på cleantech-investerardagar

Den 4 februari håller Plug And Play ett virtuellt event under temat ”Nya material och förpackningar”. Här kommer We aRe SpinDye® presentera sin resurseffektiva infärgningsprocess som redan används med återvunna kläder som råvara, sk closed loop.

Plug And Play är en världsomspännande inkubator med huvudkontor i Silicon Valley. De opererar med separata program inom en rad olika industrisektorer, alla med hållbarhet i fokus.

Under Sweden Sustaintech Venture Day, som hålls den 11 februari, möter We aRe SpinDye investerarkollektivet med särskild inriktning på cleantech.

Detta är den ledande svenska kapitalmarknadsdagen för cleantech-företag som är redo att skala upp sin produktion och svenska och internationella investerare inom cleantech-segmentet.

  • Det är såklart en fjäder i hatten att bli utvald till båda dessa events. Detta är fantastiska tillfällen att visa upp vårt företag för en stor skara intresseranta deltagare, från affärsänglar, företagsinvesterare, större hållbarhetsfonder och riskkapitalbolag säger We aRe SpinDye’s vd, Andreas Andrén och fortsätter:
  • Här får vi utrymmet att berätta vad vi gör, hur vi gör skillnad och att det finns en fungerande affärsmodell bakom vårt företag och att vår process är väl redo för att skalas upp i produktionen.

Plug and Play

https://www.plugandplaytechcenter.com

Sweden Sustaintech Venture Day

https://www.swedensustaintech.com

We aRe SpinDye®

https://spindye.com